Hva mener vi med «skreddersøm»?

Hos oss er skreddersøm synonymt med trygghet.
Vi følger deg hele veien fra kartlegging av behov til innflytting. Hos oss kan ethvert prosjekt formes og tilpasses etter dine ønsker.

1. Behov

Vi bistår med å kartlegge hva som skal gjøres.

Har du allerede en klar visjon om ditt drømmeprosjekt, men du er litt usikker på faktorer som økonomisk omfang og behov for bistand? Vi vet hva som må gjøres og bistår med å kartlegge.

2. Planlegging

Valg av løsninger, budsjett og øvrige rammer.

En av de største fordelene ved å skape noe eget er muligheten til å få det helt slik du vil, både med tanke på funksjonalitet og estetikk.

Vi hjelper deg å identifisere hva ditt nye hjem eller rom skal tilfredsstille, før våre erfarne fagfolk former en byggeprosess og løsninger som står i stil med din drøm.

3. Kontrakt og fremdrift

Vi inngår kontrakter og sikrer fremdriftsplan.

Vi er opptatt av forutsigbarhet for deg som kunde. Vi sørger for at alle prosesser går trygt og sikkert for deg, som avtalt.

Våre sertifiserte fagfolk, som kommuniserer godt, holder kontroll på kontrakter og fremdrift, slik at du kan føle på frihet.

4. Byggemeldinger og søknader

Vi ordner alle nødvendige søknader.

Byggemeldinger og diverse søknader er ofte nødvendig når man skal gjøre endringer på eiendom, bygge nytt hus, utvide bygninger, eller lignende.

Kartlegging av krav og nødvendige grep er ikke alltid like lett om man ikke har fagkompetanse. Vi bistår deg.

5. Gjennomføring og innflytting

Drømmen din bygges og gjøres klar til deg.

Når vi har blitt enige om hva du drømmer om av estetikk og funksjonalitet, hvor mye penger du ønsker å bruke på prosjektet og hvilken fremdriftsplan du forventer, da kan drømmen bygges.

Kontakt oss og realiser drømmen din, med Stavset Bygg som støttespiller.

Scroll to Top