Enebolig Sagatun

I dette prosjektet har vi vært med hele veien og fungert som hovedentreprenør. Fra skisse til byggesak og hele veien til ferdig bygg. Kunden har i dette prosjektet selv hatt avtaler/kontrakter med andre leverandører som elektriker, rørlegger og lignende vi har hatt ansvar for å opprettholde fremdrift og samordne alle fag.

Enebolig Syklus fra Norgeshus

I dette prosjektet har vi vært med hele veien og fungert som totalreprenør. Fra arkitekttilpasning av kataloghus til byggesak og hele veien til ferdig bygg. Kunden har i dette prosjektet selv hatt avtaler/kontrakter med enkelte andre leverandører, vi har hatt ansvar for å opprettholde fremdrift og samordne alle fag.

Enebolig Nupen fra Norgeshus

I dette prosjektet har vi vært med hele veien og fungert som totalreprenør. Fra arkitekttilpasning av kataloghus til byggesak og hele veien til ferdig innflyttingsklart bygg.

Villa Opskar

I dette prosjektet har vi vært med hele veien og fungert som totalreprenør. Fra ide til skisse og arkitekttegning, til byggesak og hele veien til ferdig bygg. Kunden har i dette prosjektet selv hatt avtaler/kontrakter med enkelte andre leverandører, vi har hatt ansvar for å opprettholde fremdrift og samordne alle fag.

Rehabilitering og betydelig teknisk oppgradering av eldre enebolig.

Her har vi bistått i hele prosessen og sammen med kunde funnet en svært fornuftig plan for oppgradering og rehabilitering av en eldre enebolig. Først etterisolering og rehabilitering av fasaden før vi starter på oppgradering av boligen innvendig.

Om Stavset Bygg as

Med lokal arbeidskraft, kompetanse og allsidige erfaring ser vi frem til å hjelpe dem med deres prosjekt. Ta gjerne kontakt for tilbud eller uforpliktende forespørsel!

Telefon: 40 00 70 19Byggmester-Logo
Email: post@stavset.no
Postadresse: Stavset Bygg As, Stette 6260, Skodje
Org.nr: 889 722 932